Fiberlogga1

Tjänster i nätet  och gruppavtal
Fibern är en tålig och effektiv kanal för överföring av information och med mycket hög kapacitet.Till denna kanal behövs naturligtvis även något innehåll.
Ett gruppavtal för bredband, TV och telefoni ger lägre månadskostnad än att var och en tecknar privata tjänsteavtal.

Föreningen har tecknat gruppavtal med tjänsteföretagen ComHem och Bredbandsson. Utöver gruppavtalet kan du själv köpa till olika tilläggstjänster direkt från respektive tjänsteleverantör. Du kan naturligtvis även välja att inte utnyttja gruppavtalet utan själv köpa in de tjänster du vill ha tillgång till.

Är du deltidsboende och endast vill ha uppkoppling till internet när du är i stugan så finns det möjlighet till korttidsabonnemang. Klicka här och läs mer om hur det fungerar!

En fördel med IP-Only är att de bara är nätägare och kommunikationsoperatör men inte själva säljer tjänster. Det gör att deras nät är ett sk. "Öppet Nät"  som är öppet för alla tjänsteleverantörer som vi vara med i detta nät. Du kan gå in på IP-Onlys hemsida och se vilka tjänsteleverantörer som f.n. finns i nätet... läs mer. 


Fibernät - och sen då?
I denna broschyr har vi samlat information om de gruppavtal som föreningen har tecknat med tjänsteleverantörerna ComHem för TV/bredband/telefoni och Bredbandsson för bredband och ev.telefoni. Broschyren har distribuerats till alla medlemmar per post och finns här i pdf-format för läsning och nedladdning. Klicka bara på bilden till höger!

Hur gör jag för att vara med på gruppavtal?
För att kunna ta del av de gruppavtal som föreningen tecknat med leverantörerna ComHem (Triple Play) och Bredbandsson (Internet/Telefoni)  skall "Tjänsteavtal med abonnent" fyllas i och undertecknas samt skickas in till föreningen. Avtalet finns här till höger i pdf-format för läsning, nedladdning och utskrift. Klicka bara på bilden här bredvid!

För att kunna ta del av föreningens gruppavtal och de rabatterade priser som vi förhandlat fram måste abonnenten vara medlem i Stenrike Fiber. Klicka här för att se hur du ansöker om medlemskap i Stenrike Fiber.