Fiberlogga1

ComHem

ComHem är tjänsteleverantören för TV, bredband och telefoni. Klicka bara på länken här eller på bilden till höger så kommer du direkt till ComHems hemsida. Dokumenten här till höger är information från ComHem angående gruppavtalet med Stenrike Fiber. 

Anslutning till ComHems gruppavtal sker vid kvartalsskifte och anmälan måste ske senast 45 dagar före kvartalsstart. Observera att föreningen behöver ca 2 veckors framförhållning, varför föreningen måste få in tjänsteavtalet ca 60 dagar före kvartalsstart. Det går dock bra att starta tjänsten, men då debiteras du enligt ComHems ordinarie prislista under mellanperioden.

För ComHem måste man själv kontakta deras kundtjänst på telefon
0775 - 17 17 20
för att kunna komma igång med Triple Play-tjänsten. Först måste du dock skriva under och skicka in tjänsteavtalet till föreningen.

Har du tekniska frågor angående tjänsten hos ComHem så ringer du 90 222.
ComHems driftstörnings-information

Vill du se viken router för bredbandet och vilkenTV-box som ComHem levererar klicka på dessa länkar: Router eller TV-Box

Gruppavtalen
Om du har några problem eller vill ha mera information så vänder du dig till den tjänsteleverantör du har valt. Vi har här lagt upp länkar till ComHems och Bredbandssons hemsidor där du hittar information och kundservice. Vill du göra en tilläggsbeställning till gruppavtalet så kontaktar du respektive leverantörs kundtjänst. 

Foldern Fibernät-och sen då? är föreningens sammanställning av gruppavtalen. Klicka bara på bilden så får du upp foldern som en pdf. Vill du ansluta dig till gruppavtalen så skall du anmäla det till Stenrike Fiber, som anmäler det till leverantören. Läs mer om gruppavtalen här... 
OBS! Endast medlemmar kan utnyttja gruppavtalen.